Bemutatkozás

Amikor egy kis üzletből vásárolsz mint az enyém, te nem egy vezérigazgatót segítesz a harmadik nyaralójához. Te egy kislányt és egy kisfiút segítesz hogy legyen különórájuk, és a szüleiket hogy ételt tegyenek az asztalra. Vásárolj kis üzletekből. Kezd itt!


Mi itt a Ritakreativnál egy családi vállalkozás vagyunk. Férjem és én, valamint két iskolás gyermekünk igyekszünk megteremteni a munka és magánélet optimális egyensúlyát.

Én volnék az munka közben. Varrok, tervezek, megvalósítok. A dolgozószobám gyakran káoszos, de mint tudjuk, a zseni átlát a káoszon… Varrás közben kedvenc sorozataimat szoktam nézni (hallgatni inkább) a képen épp a Szomszédok megy, de a Jóbarátok is örökzöld nálam.

Férjem intézi az internetes dolgokat, mert ő jobban ért hozzá. Ezt a honlapot is ő csinálta, a webshop üzemeltetését és a csomagküldést is segíti. No meg persze, ha anya varr, akkor apa főz.

Fiamat inkább a szabás, varrás, vasalás és a webáruház működése érdekli. Nem kényszer, szívesen is csinálja amikor kedve tartja.

Lányomhoz a kreatív tevékenységek állnak közel, szívesen fűzi be a zsinórt a zsákokba. Amikor meglátja, hogy mit csinálunk, neki is kell hagyni párat.


Miért hulladékmentes?

Mert a termékeim használatával te is tudod csökkenteni a háztartásod által termelt szemét mennyiségét. A hangsúly a csökkentésen van. Miért is fontos ez? Az Eurostat városi hulladék statisztikájából az derül ki, hogy Magyarországon közel 400kg/fő/év szemét termelődik. Tehát egy négy fős család átlagban 1,2 tonna szemetet termel évente! Magyarországon közel 10 millióan lakunk, szóval aki nem jó matekból, abban is felmerülhet a kérdés, hogy mi történik ennyi szeméttel? Hát elönt minket…

Az egyszer használatos termékek (főleg, amelyek ráadásul darabonként csomagolva is vannak) a szemétbe kerülnek pár perc, vagy csak pár másodperc használat után. Én olyan termékeket készítek, amelyek alternatívát kínálnak az egyszer használatos dolgokra. Egyszerűen kiválthatók például a zöldségesnél a nejlonzacsik, a pékségben a zacskók, az uzsonna csomagolására használt alufólia vagy műanyagfólia, a vattakorong, és a női tisztasági és intim betétek.

A hulladékmentes életvitel nem extrém sport. Te is egyszerűen csökkenteni tudod az általad termelt szemét mennyiségét. Csökkentsd az egyszer használatos termékek számát háztartásodban, és alkalmazz többször használható textilből készült, mosható termékeket.


Miért érdemes tőlem vásárolnod?

Ugye te is voltál olyan boltban, ahol a pénztárnál egy bosszantó kis tábla fogadott a következő felirattal: “A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!” Fordult már elő veled, hogy vásároltál valahol és nem azt kaptad amit szerettél volna? És amikor szóvá tetted, még neked kellett bizonyítgatnod az igazad, meg magyarázkodnod? Olyan is volt, hogy a meghirdetett engedményt a kasszánál nem vonták le és még ők voltak felháborodva? Hát velem ezek mind – mind megtörténtek. Pont ezért találtam ki a következőt:

100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA: Ha nem azt kaptad amit szerettél volna, akkor ezt kérlek jelezd nekem, és én nem kérek magyarázkodást, bizonyítgatást, csak megköszönöm, hogy adtál a Ritakreativnak egy esélyt – visszatérítem a termék árát, és barátokként válunk el!

A pénztártól való távozás után REKLAMÁCIÓT ELFOGADOK! Én is ember vagyok, hibázhatok. Ha ez sajnos pont nálad fordul elő ne habozz, lépj kapcsolatba velem!

Sőt!
Még egy lapáttal ráteszek! Ha most rendelsz, személyesen fogok a megrendelt termékek mellé egy kis meglepetésajándékot is becsomagolni! Hogy mi az? Azt nem árulhatom el, hiszen akkor nem lenne meglepetés, igaz? De abban biztos lehetsz, hogy amikor kinyitod a csomagod, és meglátod… akkor lesz ám meglepetés!

Mi van még?

Magyar kézműves terméket vásárolsz nálam, amivel közvetlenül egy magyar kétgyermekes családot, közvetetten pedig a magyar gazdaságot támogatod. (Belegondoltál már abba, hogy mit és kit támogatsz akkor, amikor egy multiban vásárolsz?)

Saját magam is használom és tesztelem, kipróbálom a termékeimet, családom és barátaim is használják. Egy új textilanyag, új minta, új termék próbán esik át, mielőtt kikerül a piacra.

Mit mondanak a vásárlóim a garanciámról?

“A Ritakreativnál valóban működik az elégedettségi garancia. A jelzésem után visszakaptam a vásárlásom összegét 24 órán belül. Ezt a hozzáállást nagyra értékelem és köszönöm szépen!
Ibolya”


Amire nagyon büszke vagyok, vásárlóim írták:

Kedves Rita!

Leadtam egy új rendelést, mivel pár napja kipróbáltam a mosható betéteket és óriási pozitív értelemben vett csalódás volt nekem. Először a menzeszem 2. éjszakáján vetettem be egy éjszakai sötét színű betétet. Kicsit furcsa volt érzésre, de hamar megszokható. Reggelre semmi baleset nem történt, nem folyt ki semmi, ami nagy dolog nekem. Reggel Dm-es folttisztító szappannal marhaepe szappannal dörzsöltem langyos víz alatt, majd beáztattam. Szépen kijöttek a foltok. Aztán bevetettem nappalra a rókás normál betétet, az is nagyon kényelmes volt, és teljesen jól teljesített. Egyszóval nagyon örülök neki, hogy kipróbáltam.
Réka

Nagyon szépen dolgozol, és örülök, hogy kínálsz kézzel készített, és ezzel értékesebb terméket is a géppel legyártattokkal szemben. Még nem próbáltam ki őket, de már a kialakításán is látszik, hogy profibb!
Sára

Ez a harmadik féle mosható betét, amit vettem, és nagyon gratulálok!
Nagyon jól kitalált forma! És jó, kellemes anyag.
Anna

Kipróbáltam őket, és nagyon beválltak, szuper lett nekem így ez a méret. Nem is gondoltam volna, hogy ennyivel jobb, mint a hagyományos eldobható változata.
Szintia 

Ezúton szeretnék köszönetet mondani, a megrendelt termékeket imádom! Kényelmes viselet, könnyen tisztítható.
Lilla

Nagyon kellemes, puha anyagúak a betétek, igazán kellemes viselet.
Judit


Partnerem a Dekagramm, Sopron első csomagolásmentes boltja.

Dekagramm, Sopron Bánfalvi út 14

Rólam

Szia! Horváthné Pális Rita vagyok, olyan mosható textiltermékek gyártásával foglalkozom, amelyek alkalmasak a hulladék csökkentésére a környezettudatosság érdekében. Örülök, hogy érdeklődsz irántam, és tevékenységem iránt. Egy 300 lakosú kis faluban születtem, diplomámat szociálpedagógusként szereztem. Deutsche Telekom – call center alkalmazott voltam 2005-2010 között, két gyerekemmel 2010-2016 között otthon voltam, vállalkozónő 2017-ben lettem. Egész életemben először most foglalkozom olyan kreatív alkotással, két gyermekemmel és férjemmel az oldalamon, ami igazán boldoggá tesz. Mindig is vonzott ez az irány, de 2013-ban kapott teret igazán az életemben. Varrok, festek, dekorálok, alkotok, újrahasznosítok, hulladékmentesítek, állandóan az új ötleteken töröm a fejem! Szeretem az egyedi megrendeléseket és a kihívásokat is. Minden termékemmel szeretném a hulladékmentes irányt támogatni, hasznosat alkotni.

Az alkotóerő legyen veled!

ritakreativ
Horváthné Pális Rita
Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.