Garanciám

 

A törvényileg kötelezőkön felül a következőket is garatálom:

Ugye te is voltál olyan boltban, ahol a pénztárnál egy bosszantó kis tábla fogadott a következő felirattal: “A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!” Fordult már elő veled, hogy vásároltál valahol és nem azt kaptad amit szerettél volna? És amikor szóvá tetted, még neked kellett bizonyítgatnod az igazad, meg magyarázkodnod? Olyan is volt, hogy a meghirdetett engedményt a kasszánál nem vonták le és még ők voltak felháborodva? Hát velem ezek mind – mind megtörténtek. Pont ezért találtam ki a következőt:

100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA: Ha nem azt kaptad amit szerettél volna, akkor ezt kérlek jelezd nekem, és én nem kérek magyarázkodást, bizonyítgatást, csak megköszönöm, hogy adtál a Ritakreativnak egy esélyt – visszatérítem a termék árát, és barátokként válunk el! (Pénzvisszafizetési garancia)

A pénztártól való távozás után REKLAMÁCIÓT ELFOGADOK! Én is ember vagyok, hibázhatok. Ha ez sajnos pont nálad fordul elő ne habozz, lépj kapcsolatba velem!

Sőt!
Még egy lapáttal ráteszek! Ha most rendelsz, személyesen fogok a megrendelt termékek mellé egy kis meglepetésajándékot is becsomagolni! Hogy mi az? Azt nem árulhatom el, hiszen akkor nem lenne meglepetés, igaz? De abban biztos lehetsz, hogy amikor kinyitod a csomagod, és meglátod… akkor lesz ám meglepetés!

Csalódásmentes vásárlás!

A termékeket magam fényképezem, a termékleírást saját és vásárlóim tapasztalatai alapján bővítem. Több száz elégedett vásárló nem tévedhet! A termékek összetétele nálam nem titok, tudod mi van benne. Nem bújok alkalmazottak és cégek mögé, tudod kitől vásárlolsz.

Mi van még?

Magyar kézműves terméket vásárolsz nálam, amivel közvetlenül egy magyar kétgyermekes családot, közvetetten pedig a magyar gazdaságot támogatod. (Belegondoltál már abba, hogy mit és kit támogatsz akkor, amikor egy multiban vásárolsz?)

Saját magam is használom és tesztelem, kipróbálom a termékeimet, családom és barátaim is használják. Egy új textilanyag, új minta, új termék próbán esik át, mielőtt kikerül a piacra.

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.