Hulladékmentes tudástár

Honnan jött a márkanév ötletem?

2021.09.18 17:00
Rita
Rita
Honnan jött a márkanév ötletem?

Honnan jött a márkanév ötletem?

2016. Miután varrógéphez és egy kis pamutvászonhoz jutottam elkezdtem alkotni. Persze a fejem tele volt ötlettel (valószínűleg túl sokkal is ????) .… Elsősorban gyerekeknek (mivel nekem is ekkoriban voltak kicsik a gyerkőceim) készítettem ezt - azt . Pl. : felhő párnát, macifigurát, textilkardot, girlandot, tornazsákot. Fiam is kitalált mindig valamit pl. szuperhősköpenyt, dalmata kutyust????. Mindenesetre nagyon élveztem, hogy alkotok és örömmel álltam neki minden egyes darabnak. Nekem ez volt az "énidőm".
A varrás mellet viszont sok minden érdekelt ekkoriban. A lényeg az alkotás volt. Szerettem szalvéta technikával tárgyakat díszíteni, képeket festeni. Erre az utóbbi 1 évben is volt alkalmam szerencsére. Félreértés ne essék nem vagyok festőművész, de férjemmel nekünk tetszenek a képek amiket alkottam, ez a legfontosabb nekünk.
Mivel nem csak a varrás volt képben így lett "Rita kreatív hobby műhelye" a név. (A jelenlegi logóm is ekkor készült, ezért van rajta ecset is.) Persze mivel rájöttem, hogy ennyi mindenre nem lesz energiám a gyerekek mellett, és a varrás volt a legfontosabb számomra, ez maradt a fő irány, egyben a legkedveltebb elfoglaltságom. A többi maradt otthoni hobbinak.
Így megszületett a korábbi név leegyszerűsített változata a "Ritakreativ".
2017. Ekkoriban már regisztráltunk a Meskára, csináltam Fb oldalt. Elindultam egy izgalmas, számomra ismeretlen úton. Mellesleg a mai napig imádom a varrást! Hálás vagyok, hogy azzal foglalkozhatok, amit szeretek.
A logót is én rajzoltam, aztán egy kedves családtag elkezdett honlapkészítéssel foglalkozni és felajánlotta, hogy elkészíti profin a logót is. Szuper, hogy vannak ilyen kedves emberek körülöttem.
Kívánom mindenkinek, hogy legalább egyszer az életben legyen alkalma, ideje, energiája azzal foglalkoznia ami igazán a szíve vágya!
Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.