Mosható betét tudástár

A mosható betétről

2021.03.05 08:28
Rita
Rita

Mit szólnál ahhoz, ha ahelyett, hogy minden hónapban a boltban töltenéd el az értékes időtöket sorban állva újra és újra drága és egészségtelen betéteket vásárolva, inkább kényelmesen betennéd azokat a mosógépbe, ugyanúgy, mint a fehérneműiteket és az elkövetkezendő öt évben nem lenne gondod új betétek beszerzésére? Ugye, hogy jól hangzik? Nos, ez korántsem lehetetlen!

Mit szólnál ahhoz, ha ahelyett, hogy minden hónapban a boltban töltenéd el az értékes időtöket sorban állva újra és újra drága és egészségtelen betéteket vásárolva, inkább kényelmesen betennéd azokat a mosógépbe, ugyanúgy, mint a fehérneműiteket és az elkövetkezendő öt évben nem lenne gondod új betétek beszerzésére? Ugye, hogy jól hangzik? Nos, ez korántsem lehetetlen!

Sok éves tesztelés és tapasztalatszerzés során kifejlesztem a legkényelmesebb modelleket, kiválasztottam a legszebb mintákat, kipróbáltam sok természetes mosóport és a végeredmény egy egészséges, pénztárcabarát megoldás lett! Egyszerűen tökéletes!

 

 

Fájdalmas a menstruációd? Görcsök gyötörnek? Szeretnél a tampon és az eldobható betét helyett egészséges, környezetbarát megoldást használni a piros betűs napokon? Segítek!

Tudtad, hogy a tamponokat is gyapotból állítják elő? És azt tudtad, hogy a hagyományos gyapot termesztése során használják fel a legtöbb mérgező, egészségre káros növényvédő és rovarirtó vegyszert, melyek aztán a tampon felhelyezésével a szervezetedbe is felszívódhatnak és egy sor kellemetlenséget, akár súlyos betegséget, rákot is okozhatnak?

Az eldobható betétek műanyagból vannak, ami amellett, hogy 500 év alatt sem bomlik le, meggátolja odalenn a szellőzést is, táptalajt biztosít egy sor baktériumnak. Csakúgy, mint a tamponokat, a betéteket is klórozással fehérítik, amivel a környezetet is szennyezik, és neked sem tesznek jót.

A Ritakreativnál minden bőrt érő felület 100% pamutból és bambuszból készül puha, kényelmes és lélegző anyag. Viselése közben alig észrevehető, hiszen fehérneműnkkel azonos textíliából készülnek, többféle méretben és vastagságban. Imádni fogod őket! A varráshoz használt alapanyagok mind a kényelmet szolgálják.

Miről van szó?

A második gyermekem születése után valami oknál fogva nem bírtam használni a bolti tisztasági és egészségügyi betéteket. Hajlamosabb lettem fertőzésekre is. Kellemetlen tüneteket tapasztaltam magamon… Mint megtudtam, a bolti betétek és tamponok mérgező anyagokkal vannak tele, a gyártóknak nem kell feltüntetni az összetevőket. Valamit tennem kellet az egészségem érdekében! Ekkor találtam rá a mosható betétre és varrtam magamnak próbaként.

Kiderült, hogy nem kell, hogy kellemetlen, sőt fájdalmas, majd kéthetes borzalom legyen a menstruáció! Nagyanyáink módszereit tanulmányozva kiderült, hogy vannak költségkímélő, egészséges és nagyon hatékony praktikák ezzel kapcsolatban.

Saját tapasztalatom az évek során a vérzés mennyiségének csökkenése (most már csak kb. harmada, mint egykor) és a menzesz hosszának lerövidülése (7-8 nap helyett most 4 nap!).

A mosható tisztasági betétek használatával pedig elmúltak az állandó hüvelyi fertőzéseim. Sehol máshol nem használtam a mellékhelyiséget, mégis állandóan fertőzésekkel küzdöttem. Ezt a problémát sok vásárlóm is jelezte.


Mindig örülök, amikor emailt kapok a vásárlóimtól. Ebből tudom, hogy jó az irány. Alábbiakban megosztom veletek Betti levelét.

“Kedves Rita!

Ez úton is szeretném megköszönni a csodálatos termékeit, amik mindig nagyon gyorsan elérnek hozzam. A hírlevélre már feliratkoztam es elolvastam az ajándék tartalmat is.

Többször is rendeltem már és biztos vagyok benne, hogy fogok is még. Mind a neszesszerek mind a mosható tisztasági betétek egyszerűen fantasztikusak. A tanga verzióból szerintem már az összes minta megvan, de majd ha lesznek újak azokat is beszerzem.

Szeretném megjegyezni, hogy korábban vásároltam mosható tisztasági betétet egy másik márkától is, hiszen annak van a legnagyobb marketingje, de már néhány használat után is úgy éreztem, hogy az ön által gyártott termékek klasszisokkal jobbak, mint a másik.

Kívánom, hogy a jövőben minél több emberhez eljussanak a termékei, mert tényleg nagyon igényesek, szépek és öröm őket használni.

Én ajánlani fogom minden nő ismerősömnek. Régen utaltam a tisztasági beteteket, nem ragadtak rendesen, furcsa, túl parfumos illaltuk van és emiatt csak szökő évente egyszer nyúltam értük. Amióta megvannak a mosi verziók, nincs olyan nap, hogy ne használnám őket.”


Itt van Kitti levele is:

"Kedves Rita,

Nagyon meg vagyok elégedve a termékeiddel! Hihetetlen, de tényleg hatalmas különbség a boltban kapható betétekkel szemben.

Én személy szerint a pikkelysömöröm miatt próbáltam ki, de egyszerűen nagyon jó! Nincs viszkető, égő érzés, ami borzasztó volt minden hónapban.

És amire “megnyugodott”, ismét kezdődött elölről minden…. (És tampont nem tudok használni, mert úgy érzem magam tőle, mint aki belázasodik)  

De most nem volt ilyen tapasztalatom! Ez fantasztikus! Köszönöm neked! Emiatt úgy döntöttem, hogy betankolok belőle.

Valamint, külön köszönöm a mosásra összeállított dokumentumot, nagyon hasznos és mindent beszereztem belőle! És boldogan használom! 

Köszönöm ezerszer is!

Üdv

Kitti"

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.