Mosható betét tudástár

Miért bambusz mag?

2021.03.05 09:10
Rita
Rita

A bambusz puhább, hajlékonyabb mint a pamut. A napokban pakoltam betéteimet és kezem ügyébe akadt egy 4 és fél éves betétem amelyet magamnak készítettem bambuszfrottírból. Gondoltam írok erről a különleges anyagról neked is.

A bambusz puhább, hajlékonyabb mint a pamut.

A napokban pakoltam betéteimet és kezem ügyébe akadt egy 4 és fél éves betétem amelyet magamnak készítettem bambuszfrottírból. Gondoltam írok erről a különleges anyagról neked is.

Tény, hogy elég magas az ára, nehéz is beszerezni Magyarországon. Viszont a szuper tartóssága és minősége mindenképpen megéri a befektetést, főként ha mosható betétbe kerül. Finom puha anyag, természetes összetevőkkel. A bambuszfrottírnak általában bambusz, kender és pamut az összetevője. Kiváló nedvszívó anyag 3- 4x annyi nedvességet felszív, mint a pamutfrottír. Teljes nedvszívóképességét pár mosás után éri el.

Ami legfontosabb, hogy sokszori mosás után is puha marad az anyag nem keményedik mint a pamut frottír és más nedvszívó anyagok. Én ecetes vízzel öblítek 7 éve, puhák a ruháink. Bőrproblémáink sincsenek azóta.

Dolgozni nem könnyű vele, nagyon szöszöl ezért porszívó van mellettem állandóan, mert olyan érzésem van mintha hó esne amikor a betétek magját varrom össze. Nagyobb mennyiség varrása után soron kívül kell tisztítani a varrógépet is.

A kicsi betétbe 2 réteg, a közepesbe 3 réteg, az éjjeli betétbe is 3 réteg kerül bele. Én imádom ezt az anyagot, puha és kényelmes marad vele a betét évek múlva is. Szívből ajánlom neked is!

 

2021.04.07. A napokban pakoltam betéteimet és kezem ügyébe akadt egy 4 és fél éves betétem amelyet magamnak készítettem bambuszfrottírból. Gondoltam írok erről a különleges anyagról neked is. Tény, hogy elég magas az ára, nehéz is beszerezni Magyarországon. Viszont a szuper tartóssága és minősége mindenképpen megéri a befektetést, főként ha mosható betétbe kerül. Finom puha anyag, természetes összetevőkkel. Általában bambusz , kender és pamut az összetevője. Kiváló nedvszívó anyag 3- 4x annyi nedvességet felszív, mint a pamutfrottír. 60C-on is mosható, teljes nedvszívóképességét pár mosás után éri el. Ami legfontosabb, hogy sokszori mosás után is puha marad az anyag nem keményedik mint a pamut frottír és más nedvszívó anyagok. Én ecetes vízzel öblítek 7 éve, puhák a ruháink. Bőrproblémáink sincsenek azóta. Dolgozni nem könnyű a ambuszfrottírral, porszívó van mellettem állandóan, mert hóesés érzésem van ha a betétek magját varrom össze a kihulló szöszmöszök miatt. A kicsi betétbe 2 réteg, a közepesbe 3 réteg, az éjjeli betétbe pedig 3 kerül a zorbon felül. Én imádom ezt az anyagot, puha ,kényelmes marad vele a betét évek múlva is. Szívből ajánlom neked is!

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.